Over het Poortgebouw

Welkom bij het Poortgebouw Eefde: dé ontmoetingsplek waar lokale betrokkenheid, maatschappelijke verbinding en (sociaal) ondernemerschap samenkomen.

Een broeinest van creatieve energie en sociale innovatie, waar maatschappelijk betrokken ondernemers de ruimte krijgen om te groeien en te bloeien.

Bij ons draait het niet (alleen) om zakelijk succes, maar vooral om de kracht van verbinding, samenwerking en maatschappelijke betrokkenheid.

Het Poortgebouw van de voormalige Detmerskazerne in Eefde is sinds 2014 in gebruik als verzamelgebouw. Sinds 1 juli 2023 heeft ImPower Social Impact Company het beheer van het poortgebouw overgenomen van de Stichting Legotheek.

Doel is om het Poortgebouw nadrukkelijk een lokale en sociale functie te geven. Lokale organisaties en verenigingen kunnen tegen een geringe bijdrage gebruik maken van verschillende beschikbare ruimtes.

Daarnaast kunnen ondernemers zich hier, indien er ruimte beschikbaar is, vestigen. Voorwaarde is wel dat deze ondernemers een sociale bijdrage leveren en daarmee maatschappelijke impact maken.